ønskelista til jul!

Vet jeg har hatt dette før, men jeg har forandret litt på hva jeg ønske meg! Tenkt at det BARE er 6dager til lillejulaften og 7dager til julaften! Herremin jeg glede meg sykt!! Det står egentlig i rekkefølge.. Forvente jo ikke så mye, jeg har jo alt jeg treng:-)

Iphone 4s♥ Har drit lyst på ! Men har også på en måte ikke lyst å knuse det!

eller Samsung S2♥ Denne her er drit fin også er den vel egentlig bedre enn Iphone! 

Ny skihjelm! 

Ting fra kremmerhuset♥

- MASSE KLÆR

- PENGER

-KAMERALINSE

- UGGS

- ÅRSKORT i EIKEDALEN, okei, det ønske jeg ikke:-) For jeg skal nemlig får det snart♥♥ 

- Snakkeeeest♥

 


Redigert- tycks? ♥


ønskelista til jul!

Det er nøyaktig 53dagar til jul, holder nedtelling på det ;-) Så da tenkte jeg og legge ut ønskelista! Blir nok bare nettbilder fra google, bikbok og gina..

image.alt.MD128

♥ Iphone 4s eller iphone 4 ! :-) 4s'n til venstre og 4'n til høgre.. og om jeg får det, så ønske jeg meg iphone deksel.

♥ klær!!øredobber, sko osv..

♥ uggs

♥ penger!

♥ pynt til rommet

♥  årskort i Eikedalen

♥ sydentuur:-) !

♥ Parfyme

- Manaws


BLOGGPAUSE

Hei, har dessverre ikke hatt NOE blogglyst! Også har jeg mye annet å finne på nå for tiden. Det kan dukker opp noen innlegg når jeg har tid. Men begynner å blogge igjen i nesteveka elleno :) Har ein fin dag videre!

 

- MANAWS♥


Forsatt SVART xD

Godt lurt? heheeh, det var nok noen som gikk på det :):) Men er som sagt forsatt svart ! Aldri om jeg tørr å farger det blondt, haha.. Hadde i hvertfall sett utrolig rart ut, haha.. Forresten brukte jeg extension igår da jeg tok bildenexD- Hva synst dere? Gikk dere på det?

- Manaws..


alt som har sjedd

Er så utrolig lei meg for de som har mistet livet på Utøya og bomben i Oslo. Dette skulle jo aldri skje i lille Norge. Ca 85 uskyldige mennesker som du skulle på en sommerleir mistet livet pga. en stygg j**** person. Og 7 personer som kanskje var på jobb eller var i byen for å titte litt i butikker eller noe sånnt ble også drept. Herregud. Og dette skjedde på en dag.. !! Jeg er så utrolig satt ut. Mannen som sto bak dette hele er tatt,som er kjempe bra,men det endrer forsatt ikke noe på de drepte og skadede. Og for alle oss andre som har opplevd dette i vårt eget land.

- Hva synst dere om dette ?

- Manaws.

 

 


Vurderings runde :D

http://stinehaugaan.blogg.no

STINEHAUGAAN! 

Jeg har vore stoooor fan av deg! Har lest blogge din leenge! Jeg synst bloggen din er utrolig bra! Ein av mine favoritter♥ Jeg leste bloggen din helt fra August 2009, så jeg har vore fastleser for leenge sidan..

Du har ein kjempe fin, ryddig og søtt design. Og headeren passer godt inn! Du skriver bra og det er morsom og lese bloggen din ;) Du er ein STOOOR fan av Justin Bieber og det er ikke noe galt med det, jeg digger Justin Bieber jeg og! Du har alltid nye bilder på alle innleggene dine, PLUSS! Du legger ut outfits og det liker jeg godt! ♥  Du blogger om alt mulig og jeg liker godt og ser gjennom arkivet ditt..

5+

 - Hva synst dere om vurderingen? Leser dere bloggen hennes, isåfall... Besøk den her

- Liker dere bloggen hennes?


 


Vil du bli vurdert?

Heiaa lesere! Nå har jeg egentlig ingenting å finne på, så om dere vil bli linket så må dere skrive deres bloggadresse på kommentarfelte, så kansje du bli vurdert av meg ;)-Vil du bli vurdert?

- Manaws..


Spørsmålsrunde..

Hei! Nå i det siste har jeg fått nye fastlesere ♥ Og da tenkte jeg det var på tide med enda en spørsmålsrunde. Jeg svarer ikke noe tull spørsmål, just as you know. Så spørr i vei ! Svarer forresten på video (kansje)..Jaja, men nå pakker jeg til overnattings besøk hos Cassandra med Heny.. Blir kjeeempe koselig jentekveld med thaimat og sånt !LOVE!- Hva lurer du på om meg?

- Manaws


NYTT KAMERA!

Heisann!

Nå har jeg fått meg nytt kamera, gjett om jeg er fornøyd! Har ikke vært så glad på lenge! Nå skal jeg ligge over hos Cassandra, blir kjeempe koselig♥ Det er Canon EOS1100D.... Sykt fornøyd :)- Hvilketkamera har dere?

- Manaws


Forslag til '' må gjøre video'' ?

Heyhey! Da skal jeg starter med video blogger! Og denne gongen vil jeg har forslag til mågjøre video :-)  Som jeg og ein venninne skal lage.Såå.. om dere har noen gode forslag, så kan dere kommer med det ;-) Jeg skall legge ut videoen neste helg ! - Har dere forslag til må gjøre video?

- Manaws..


Hva kan jeg blogger om?


Kreativiteten er på bunn nå fortiden. Jeg trenger inspirasjoner fra DERE nå. Jeg får lett inspirasjon, men jeg trenger deres hjelp! :-) Can you help me?

- Hva kan jeg blogge om?

- Manaws---