God morgeen

No sitte eg og trykke paa den mobilen eg fekk til jul! Det vil sei at jeg har lastet inn nesten alt for mange spill og apps:* Det er faktisk ganske awesome.
Har tenkt litt paa mobil jeg skal kjope. Trur det blir enten iphone4 eller galaxy. Grunnen til at det er 4 og ikke4s er pga jeg ikke er sikker paa om jeg vil kjope en so dyr mobil.. Jeg skal begynne aa spare til ny data elns.. Jaja, jeg ombestemmer meg hele tiden, kanskje kjoper jeg plutselig 4s, hahahh..


Christmas love

Halloo! 

Selvfølgelig forsovet jeg meg idag tidlig og måtte gå til skulen klokken 9 :-P jaja, gikk vel glipp av en del ! 

Vi på skolen hadde juleverkstad idag. Kosetime med julekort laging og musikk ♥ I morgen er det siste dagen på skolen før ferie!! Ah ♥ Det skal bli braa ;-) Svarene fra spørsmålsrunden kommer kansje litt senere eller snart ! Er ikke sikker om det blir video eller innlegg, så stay turned !

 


Off to go

Heei! Nå reiser jeg opp til Eikedalen ! Første turen i denne vinteren♥ Dette blir kos med mange kjekke folk ! Snakkeest ♥


Hahah, flettene :-P

- Manaws, ha en fin dag allesjammeennn:-DJulestemning!

Hallo! 
Kom nettopp fra en STOR oppryddning på rommet mitt! Har snudd skapet og flyttet sengen:-P heh..  Også har jeg pyntet til jul! Fekk en god del hjelp av  flinkingen ♥cassandra♥(link)!! 

Nå setter jeg meg ned i sofaen og hører på julemusikk♥ elsk!! Får SÅ julefølelse!!! Det er liksom BARE 9 dager til jul liksom! 

Mamma og pappa kommer nemlig hjem i morgen ! Glede meg egentlig:-) Har liksom ikke sett mamma nå på DRIT lenge! 

 -Manaws


sjundedes

Hallo! 

Idag har jeg ikke gjort så veldig mye ! Har vert på tur med Zanna og slappet av i sofaen, herlig ♥

Og nå er jeg ferdig med alle halvdagsprøvene ! Er så herlig å få det gjort, fekk utdelt engelskprøven... Fekk en 5ungdomsskolekarakter.. Fornøyd !

 


Dette bildet er tatt for 3dagar sidan.. Det var ikke snø enda :p- Manaws


Rett i koppen !

Hallo ! 

Det var vel en ganske så kjedlig skuledag ! Hvertfall siste timen da vi fikk beskjed om å fargelegger noe greier som hører til en moske, drit kjekt -.- 

Nok om deet ! 

Nå er jeg alene hjemme :-) Sitter i sofaen og spise ''rett i koppen'';-) Skal snart gå på tur med Zanna ! Må trener litt da ! Men vet ikke helt om jeg orker å gå så langt pga. været ! Det er jo storm nesten :/

Jeg skal forresten på klassefest i kveld ! Det blir sikkert koslig.. Tar kanskje med kamera !

 
Zanna ♥♥♥ gla i deeg

- Manaws


Slappfis

Hello!

Gjett hvem som har vasket huset idag da? Svare blir vel.. MEG !

Har vel ikke gjort noe annet enn å ligge på sofaen og sett på over 10 episoder med frustrerte fruer også har jeg på en måte eit liv innpå facebook nå for tiden. 

Har tenkt meg å lage en header. Men må tar nye bilder først og det vil ta tid ! Synst jeg bør tar en tidlig kveld idag, så legge meg snart ! Klokken halv 9 ellerno.  Snakkest bloggen♥
- Manaws♥♥


Lang heelg

Helluuu...

Soorryy for lite blogging! Ikke min skyld. Bloggkontoret mitt har klikket helt.

Nok prat om deet..  Nå ligger jeg og Cassandra og chiller på sofaeeen. Vet vi er drit kule ass. ! Vi har nettopp spist nudler(thumbs up) og denne gongen spiste jeg ikke opp :Omg lizmm..

Menmen.. Nå er det helg igjen, føler at det ikke var så lenge siden sist, elsker frii♥ I morgen skal jeg nemlig på gunslingers. Gleder meg til å se Ingrid igjen, savner henne så syykt mye. Også kommer jeg muligens ikke hjem før 8 eller 9 tia. Også skal jeg definitivt har chillemodus resten av helga. 

Kos dere i kveld, det skal hvertfall jeg!♥ Og tuuseentakk for de som sendte meg fine meldinger !


Helge følelsee

Ahh! Hvor sinnsykt godt det er med helg♥

Elsker fredager med god grunn:-) Idag hadde vi i klassen filmdag, noe som var super koslig. Vi ble delt inn i grupper også skulle filme og skuespiller..haha. Og slutten på dagen skulle vi se alle sine filmer, flaut!

Som sagt! Jeg skal snart til podlen, vet jeg sikkert skrev feil sist innlegg, menmen.. Det blir sikkert kjempe koslig. Tar ikke med kamera denne gongen. Og trur ikke det blir noe blogging før søndag! 

Har en veldig fin helg alle sammen!♥♥♥


Soorry for web-bilder!! Men har så lide tid, så slenger bare dette nåå!

- Manaws


En dag til helg!

Endelig er det snart helg! Eg så sykt klar for det. 

Jeg skal nemlig være med Ina til polden! :-) Det skal bli kjekt! Ser meg fram til en koslig hyttetur ilag med min bestevenn♥ Men skulle jo egentlig lagt ut dette innlegget for 2tmar sidan, men kom visst borti utkast knappen, jaja. Men jeg har nesten ikke gjort en shit idag, det eneste jeg har drevet med er vel en forteljing som jeg skal levere i morgen.. Skole dreper dagen vet dere!

- Snakkest bloggææn!halleluja prace the lord, liksom

Hola amigoos! elsk på spansk ass..

Heisaann! Etter som undomskulen hadde studiedag, så hadde vi på mellomtrinnet en ganske koslig dag.. Var skikkelig gamet på fotballturneringen idag, scorte noen mål jaah!;-) Vi kom ikke i finalen med vårt verdensbeste lag. Kom hvertfall ikke sist!

Neste ferie er faktisk juleferie! Om baree melllom 70-80dager til! Jeg venter på at snøen skal komme! 

Var på elevsamtale idag, gikk fint! Så flink jenta som meg forventer ikke meree. Fikk ikke kjeft eller noe advarsel+ annmerkning i 2veke nuuh.  Som sagt ! Flinke meg.. Har en fin kveld videre folkeens.

Dere suger til å kommentere, ingen kommentar... Jeg synst at en av dere 30kan lære dere å kommentere litt mere;-) Da blir jeg glaad ! ♥ forresteennn.. Går innpå her og liiik!!!!!!:-)


Nå er høsten her i alle fall

Hola amigos ! 

Holder meg tilbake med blogginga jeg, ikke det braa?heheh.. Nå sitter og koser meg med julebrus og sjokolade.Vet det er mandagskveld, men dere må bare få høre at jeg har vasket og ryddet i nesten 4t, må si at jeg er stolt :-) Hadde nesten INGEN vintersko, trur jeg gidde vekk over 8par vintersko elleno i våren, så nå har jeg bare en brun-kort uggs og noen super rare joggesko som jeg kan leve med til bytur om ikke så lenge! Det blåser så sinnsykt mye ute, det eneste vi mangler nå er vel snø?     I morgen har vi i klassen fotballturnering osv. Jeg ble så glad da jeg fikk høre det! Skal også på noe slags ''mamma mia'' greie etter skolen. 


Fant ipoden min idag, ellerr... Jeg har IKKE noe musikk innpå der, skal skaffe nå! Huske da jeg gikk rundt og filme med den lille dingsen der, haha. Satt og såg på noe videoer.. Var så teit.


JULEBRUSELSK♥ julefølelsee
- Manaws


Fotballkaaamp


Haha fliiiink !

Nå snart drar jeg til Minde og spille kamp :D Blir nok kosliiig. Tar med kamera, men har bare 1strek med batteri igjen, så trur ikke det vil bli så mange bilder akkurat ! Muligens et innlegg før jeg legge meg i kveld om jeg har tid, så vi snakkest kansje senere ! ♥ Har en fin dag videre !

- Manaws


Someone like you

Ingenting å blogge om. Og sorry for lite blogging ! Utrulig at det faktisk er over 30fastlesere på min blogg daglig, ska skjerpe meg nå :) Men dere må bli flinkere å kommentere ! hehe..Bergenkoz

Heeiii!Hei! Vil bare beklage for dårlig blogging for tiden, men jeg har mistet så mye blogglyst dessverre. Skal prøve å bli bedre men må bare finne ut hva jeg kan blogge om når jeg faktisk ikke har noe å blogge om. :p Snakker forresten med Ina på tlf<3 

Jeg er i Bergeeen ! Det er utrolig koslig her ! Igår så var jeg i sentrumet å shoppe. Muligens innkjøpsinnlegg om jeg orker ;) Meen om dere har noe tips om hva jeg kan blogge om, så er det bare å si det ;)  Har en fin dag videre ♥

  - Hva skal dere idag?