Z a n n a

 Heei ! Jeg eeeelsker hunden Zanna ♥ Den beste hunden i verden! 

Idag har jeg vert og badet overalt ! Eller på holmer,landet og videre.. Og nå som jeg sitter med vått hår som renner ned over ryggen min, så orker jeg snart og dusje ! Meeen vi blogges!


alt som har sjedd

Er så utrolig lei meg for de som har mistet livet på Utøya og bomben i Oslo. Dette skulle jo aldri skje i lille Norge. Ca 85 uskyldige mennesker som du skulle på en sommerleir mistet livet pga. en stygg j**** person. Og 7 personer som kanskje var på jobb eller var i byen for å titte litt i butikker eller noe sånnt ble også drept. Herregud. Og dette skjedde på en dag.. !! Jeg er så utrolig satt ut. Mannen som sto bak dette hele er tatt,som er kjempe bra,men det endrer forsatt ikke noe på de drepte og skadede. Og for alle oss andre som har opplevd dette i vårt eget land.

- Hva synst dere om dette ?

- Manaws.

 

 


Nå drar jeg til Bergen !

Heei dere! Om ein halv timer går bussen her fra. Og jeg er i Bergen i halv 3 tida.. Siri ble visst ikke med meg likevel, men trur det blir åleineshopping på meg om ikke jeg møter noen der inne. Vg-ista begynne klokken 6 og før alt den tida skal jeg bare bruker på snoping, shopping og skal sikkert finne meg ein rolig plass som Starbuck(om det finst) eller noe sånt... Jaja, jeg får vel bare reise skal snart begynne å gå oppover mot busstopp, det er ikke langt det.. Har ein fiiin dag videre, så snakkest vi etter klokken 8♥

 


STARBUCK..


<3


LIKE or Dislike?

- Manaws


Vurderings runde :D

http://stinehaugaan.blogg.no

STINEHAUGAAN! 

Jeg har vore stoooor fan av deg! Har lest blogge din leenge! Jeg synst bloggen din er utrolig bra! Ein av mine favoritter♥ Jeg leste bloggen din helt fra August 2009, så jeg har vore fastleser for leenge sidan..

Du har ein kjempe fin, ryddig og søtt design. Og headeren passer godt inn! Du skriver bra og det er morsom og lese bloggen din ;) Du er ein STOOOR fan av Justin Bieber og det er ikke noe galt med det, jeg digger Justin Bieber jeg og! Du har alltid nye bilder på alle innleggene dine, PLUSS! Du legger ut outfits og det liker jeg godt! ♥  Du blogger om alt mulig og jeg liker godt og ser gjennom arkivet ditt..

5+

 - Hva synst dere om vurderingen? Leser dere bloggen hennes, isåfall... Besøk den her

- Liker dere bloggen hennes?


 


Vil du bli vurdert?

Heiaa lesere! Nå har jeg egentlig ingenting å finne på, så om dere vil bli linket så må dere skrive deres bloggadresse på kommentarfelte, så kansje du bli vurdert av meg ;)-Vil du bli vurdert?

- Manaws..


hits